Korona-ajan ajatuksia yrittäjältä ja onnistumisen tunteet

joukkueruokailu

Viime viikonloppu oli ensimmäinen sitten perjantain 13.03.20 jälkeen, kun sai hetken rauhoittua ja miettiä kirjaten tapahtumien kulkua tähän päivään tuosta asioita järisyttävästä perjantaista.

Maaliskuussa Miliksen toimipisteissä elettiin kiireistä sarjakautta ja valmistauduttiin isojen tilaisuuksien käynnistymiseen tulevalle muutamalle kuukaudelle. Varastot olivat täytettynä, uutta henkilökuntaa perehdytetty ja koulutukset uusien tuotteistojen osalta käyty läpi.
Oltiin 9.3 lähtien vietetty Miliksen kymmenvuotista taivalta juhlaviikolla ja nautittiin Leppävaaran toimipisteen remontin tuloksesta. Olimme tulevasta innoissamme ja ylpeitä siitä mitä vuosien aikana olimme kehittäneet Espooseen.
Kymmenen vuotta Milis on pyrkinyt olemaan joustava, innovoiva ja luotettava yhteistyökumppani urheiluseuroille Espoon urheilukeskuksissa, sekä tuottaa urheilijoille ravitsevaa ravintoa joustavalla tavalla. Tämän lisäksi olemme halunneet toimipisteistämme paikkoja, jossa viihtyy nauttien ravitsevista annoksista ja laadukkaista tuotteista.
Kahviloita, josta saa ne urheilukeskuksille kuuluvat munkit ja hodarit, mutta myös ajan henkeen kuuluvat herkut, joita aiemmin ei jäähalleilta ole totuttu saamaan. 

12.3.20 virallisena Miliksen synttäripäivänä saimme jo hieman varoitusta tulevasta ja perjantaina 13.3 puolen päivän aikaan tämä ”Korona-pommi” putosi ja ilmoitus tulevasta kahvila-ravintoloiden sulkemisesta. Kaikki harjoitukset ja tapahtumat peruttiin heti määräämättömäksi ajaksi jäähalleilla. Alkoi sopeuttaminen, asioiden selvittäminen sadoista eri kanavista, hakemusten tekeminen ja uuden kehittäminen, jotta varastot eivät ajautuisi hävikkiin. Kaksi toimipistettä suljettiin heti ja yksi toimipiste Leppävaarassa jäi auki.

Meidän mahtavan sitoutuvan henkilökunnan, ystävien ja perheen avustuksella mainitun perjantain jälkeisen viikonlopun aikana kehiteltiin uusi liiketoimintamalli, jonka avulla pyrkisimme selviämään tästä hurjasta tilanteesta.
Päätimme tuottaa kotiruokalounasta kuljetettuna koteihin yksinäisille, senioreille, etätyöntekijöille, karanteenissa oleville ja perheille Espoon alueella. Sunnuntaina 15.3 lähtien aloitimme markkinoinnin, ja maanantaina 16.3 toimitimme jo heti runsaalle määrälle perheitä ruokapaketteja kotiovelle turvallisesti.
Määrät kasvoivat viikon sisään niin, että vauhtia piisasi ja saimme kevään olla mukana ihmisten arjessa lounaiden merkeissä.
Kehittelimme kevään uutta reseptiikkaa, opettelimme somemarkkinointia ilman omaa julkkista, työstimme verkkokauppaa, kotisivuja ja tapaa toimia nopeasti muuttuvassa tilanteessa.

Oivaltamisen ilo! Ja henkilökunta sai säilyttää työpaikkansa sekä Miliksen tarina jatkui.
Espoolaiset halusivat tukea yrittäjiään, kiitos siitä!

Kesäkuun alussa meillä toimipisteet avautuivat taas lähes normaalisti, mutta toki vain 50%. Tuleva aika näytti kuitenkin valoisalta uusien ja entisten asiakkaiden kanssa. Espoon urheilukeskusten yhteisö piti yhtä ja tuki toisiaan <3
Olimme mukana mahdollistamassa tapahtumia, leirejä ja turnauksia turvallisesti ja vastuullisesti uusin innovoivin tavoin.

Viime viikkojen uutiset ja päätökset ovat vahvasti kuitenkin taas vaikuttanut meidän asiakaskuntaan ja toimipisteet hiljentyneet.
Toimipisteet ovat avoinna ja meillä voit asioida turvallisesti. Aukioloaikoja voit tarkastella yhteystiedoista.

Olemme täällä tehneet keväästä tuttuja kotiruokalounaita perhepakkauksina ja yksittäin edelleen toimitettuina kymmenen kilometrin säteellä Leppävaarasta arkisin klo 11-14 välisenä aikana. Leppävaaran toimipisteellä on kotiruokalounasbuffet arkisin klo 10:30-14, jonka voit ruokailla paikan päällä, ottaa mukaan tai voit tilata annoksen Woltin/Foodoran kautta.
Tämän lisäksi olemme tehneet tuotevalikoimat Woltille ja Foodoralle (F alk. vko 42), jotka toimittavat vanhoja tuttuja ja uusia tuttavuuksia annoksina koteihin ja työpaikoille Leppävaaran ja Tapiolan toimipisteiltä.

Työstämme täällä, että tästäkin selvitään kaikesta huolimatta kunnialla ja olemme jatkossakin tukemassa omalla toiminnallamme joukkueita ja urheiluseuroja uusien asiakkaittemme lisäksi. Niin innoissamme tästä!

Tällä hetkellä pohdimme muuttuvien tilanteiden vuoksi toimipisteiden järkeviä aukioloaikoja ja muokkaamme niitä jo ensi viikosta niin, että Matinkylän ja Tapiolan toimipisteet ovat suljettuina alkuviikon.
Pidämme kaikki pisteet kuitenkin avoinna tapahtumissa ja peleissä.
Kannattaa seurata näitä kanavia Instagramia, Facebookia ja kotisivuja.

Kiitos, että olette ja käytte!

#milisfood #mymilisfood #kotiruokalounas #wolt #foodora

Miliksen tuotteita nyt myös Woltin kautta

Wolt

Poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia, sekä uusia toimia, jotta selviämme tässä nopeasti muuttuvassa hetkessä.

Tässä yksi uusi tapamme toimia laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti;
Löydät nyt tutut maukkaat annokset Woltin kuljettamana kotiovelle, työpaikalle tai ihan mihin sen haluat 😊 ……… ja on siellä uusiakin tuttavuuksia.

Niin iloisia ollaan, kun saamme tehdä tätä työtä siitäkin huolimatta, että asiakkaat eivät tällä hetkellä ravintolasaleihin tule. Tässä yksi parhaista palautteista Woltin kautta ”Niin ihanaa ruokaa! Mukavaa saada pikaruuan vaihtoehdoksi ihan perusruokaa Wolttiin”

Laita sinäkin kokeiluun tämäkin palvelu ja nauti pienestä yllätyksestä ruokailun päätteeksi 🧁

Milis Woltissa

Jatkamme entiseen tapaan KOTIRUOKALOUNAAN TOIMITUKSIA arkisin klo 11-14, kotiruokalounasbuffet Leppävaarassa klo 10:30-14

Miliksen kotiruokalounas

#milisfood #mymilisfood #wolt #kotiruokalounas

Uutta! Kotiruokalounasta Leppävaaran toimipisteeltä noutopöydästä

Kotiruokalounasta lounaspöydästä, toimitettuna tai take away

Olemme kuunnelleet toiveitanne ja nyt saa lounasta buffeesta Leppävaaran urheilupuiston Miliksestä arkisin klo 10:30-14.
Milis löytyy Leppävaaran urheilupuiston jäähallin 2. krs ravintola Mili´s Food & Café, Maantienpelto 1, ESPOO

Lounaspöytä sisältää runsaan salaattivalikoiman ja kolme lämmintä ruokaa, sekä jälkiruokakahvin.
Torstaisin kahvin kaveriksi myös meillä paistetut sokerimunkit.
Nauti lounas meillä turvallisesti tai ota mukaan take away rasioihin.

PÄIVÄN LOUNAS 9,70€
Sisältää runsaan salaattivalikoiman ja kolme lämmintä ruokaa, sekä jälkiruokakahvin.

KEITTO JA SALAATTI  8,50€
Sisältää runsaan salaattivalikoiman ja keiton, sekä jälkiruokakahvin.

SALAATTILOUNAS 8,00€
Sisältää runsaan salaattivalikoiman sekä jälkiruokakahvin.

KEITTOLOUNAS 7,50€
Sisältää  keiton sekä jälkiruokakahvin.

Lapset 3-6 vuotiaat 5,50€, 0-2 vuotiaat aikuisen seurassa veloituksetta.

Lounaslista löytyy täältä  MILIKSEN KOTIRUOKALOUNASTA

#milisfood #mymilisfood #kotiruokalounas #kotiruoka #lounaspöytä #buffeetarjonta #lounas #noutopöytä #espoo #urheilukeskus #leppävaara #leppävaaranurheilupuisto #jäähalli

Turvallisesti ja vastuullisesti ravitsevat joukkue-, turnaus- ja leiriruokailut Miliksestä

takeaway

Kun joukkueruokailut buffeesta tai ruokailu sisätiloissa tällä hetkellä mietityttää ja haluaisitte kuitenkin aterioida ravitsevasti ennen tai jälkeen urheilusuoritusten 🥗

👉 Pakkaamme salaatit ja lämpöiset ruoat joukkueelle annoksittain, toimitamme haluamaanne paikkaan. Pakettiin sisältyy servetit ja aterimet.
Älä epäröi olla yhteydessä asian kanssa, jos ruokailut mietityttävät. Pohditaan yhdessä asian toteutus info@milisfood.fi

Olemme mukana tukemassa seurojen toimintaa tästä poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta. Turnaukset ja aloitusleirit saadaan hoidettua ruokailujen osalta turvallisesti ilman urheilijabuffeeta.

NUOREN URHEILIJAN RAVITSEVA RAVINTO
Ravinteikkaalla ruoalla hyviin tuloksiin

Laadukas, järkevästi koostettu ruokavalio on urheilijan terveenä pysymisen, harjoittelussa jaksamisen, kehittymisen ja kilpailuissa pärjäämisen kannalta erittäin tärkeässä roolissa.
Ruokatuotteet meillä Miliksessä on suunniteltu myös urheilijan tarpeita vaalien ja kunnioitamme tätä. Unohtamatta kuitenkaan sitä, että ruoan pitää myös näyttää ja maistua hyvältä. Ja sitä on oltava riittävästi.
Pastaa takaamaan pitkäkestoinen energian saanti. Kastikkeet ovat vähärasvaisia ja sisältävät urheilijalle hyvää proteiinia. Ruoka pyritään aina tekemään laktoosittomana ja valikoimasta löytyy gluteeniton, kasvis ja vegaani vaihtoehto. Lisäksi mukaan tulee raikas salaatti aterimien kera.#milisfood #mymilisfood #espoo #joukkueruokailut #annoksittain #covid_19 #vastuullisesti #kespro #ekopuukuituhaarukka

KOTIRUOKALOUNASTOIMITUKSET 10 KILOMETRIN SÄTEELLÄ LEPPÄVAARASTA!

KOTIRUOKALOUNASKULJETUKSIA ESPOOSSA JO 16.3 LÄHTIEN JA SUOSION JATKUESSA ME JATKAMME TÄTÄ UUTENA NORMAALINA

Tilaa kotiin toimitettuna arkisin jäähdytetyt LOUNASRUOAT https://www.milisfood.fi/kotiruoka-ja-takeaway/ sekä tarjoilut syksyn juhliin.
Myös nouto toimipisteeltämme Leppävaarasta maanantaista sunnuntaihin on oiva tapa helpottaa arjen pyöritystä. Tästä VERKKOKAUPPAAN https://www.milisfood.fi/kauppa/

Miliksen maistuvat kotiruokalounaat kuljetetaan suoraan kotiovellesi vastuullisesti. Samaan kuljetukseen löydät verkkokaupasta lisää tuotteita lounaalle, päivälliselle tai syksyn juhliin.
Tältä sivustolta https://www.milisfood.fi/ löydät kotiruokalounaan viikottain vaihtuvan menun, Miliksen verkkokaupan, tuotehinnat sekä kotikuljetustiedot.

Seuraa Milistä myös instagramissa @milisfood

Meillä ajetaan joka arkipäivä kuljetuksia klo 11-14 välisenä aikana ja kuuntelemme toiveitanne aikatauluista mahdollisuuksien mukaan.
Ja mikäli ajoaikataulumme ei osu suunnitelmiin, niin toimipisteemme Leppävaarassa on avoinna joka päivä.
Tilaukset edellisenä päivänä klo 14 mennessä tilauskaavakkeella tai verkkokaupan kautta.

HINNASTO
KOTIRUOKALOUNAS YHDELLE 10€
Sisältää pääruoan lisäksi raikkaan salaatin

KOTIRUOKALOUNAS PERHEELLE 29,90€
Sisältää pääruoan lisäksi raikkaan salaatin.
Ruoan riittävyys on laskettu kahdelle aikuiselle sekä kahdelle lapselle

Kotiruokalounastilauksiin mukaan MyCupOfTea hedelmäteejuomaa veloituksetta niin kauan kun varastoa riittää.

MAKSUTAVAT
Korttimaksu, MobilePay, Smartum, Eazybreak, Edenred, lounassetelit

HYGIENIAOHJEET
Kotiinkuljetuksissa voimme minimoida kontaktit jättämällä ruokakassin oven ulkopuolelle. Tällöin maksu MobilePayllä ennakkoon.
Emme käsittele käteistä rahaa, vaan suosimme korttien lähimaksua.
Kokkimme toimittaa ruoat teille ja tarvittaessa kertoo tuotteista. Jokaisen asiakkaan jälkeen käytämme käsidesiä ja desinfioimme maksupäätteen
Pidämme reilun turvavälin asiakkaisiin. Ethän vastaanota ruokaa sairaana, vaan tällaisissa tilanteissa jätämme ruoan ovelle

LISÄTIETOJA
(L)Laktoositon (G) Gluteeniton (VL) Vähälaktoosinen (M) Maidoton (VEG) Vegaani
Tarkemmat tuoteselosteet saat kysymällä. Käytämme suomalaista lihaa ja maitotaloustuotteita.
Annokset toimitetaan kylminä.

MENU VIIKOLLE https://www.milisfood.fi/kotiruoka-ja-takeaway/

#milisfood #mymilisfood #leppävaara #kotiruoka #lounas #kotiruokalounas #lounassalaatteja #lounastoimitus #takeaway #espoo

Ravinteikkaalla ruoalla hyviin tuloksiin. NUOREN URHEILIJAN RAVITSEVA RAVINTO

Laadukas, järkevästi koostettu ruokavalio on urheilijan terveenä pysymisen, harjoittelussa jaksamisen, kehittymisen ja kilpailuissa pärjäämisen kannalta erittäin tärkeässä roolissa.

Ruokatuotteet meillä Miliksessä on suunniteltu urheilijan tarpeita vaalien ja kunnioitamme tätä. Unohtamatta kuitenkaan sitä, että ruoan pitää myös näyttää ja maistua hyvältä. Ja sitä on oltava riittävästi.

Täysjyväpastaa takaamaan pitkäkestoinen energian saanti. Kastikkeet ovat vähärasvaisia ja sisältävät urheilijalle hyvää proteiinia. Ruoka pyritään aina tekemään laktoosittomana ja valikoimasta löytyy pastan lisäksi gluteeniton vaihtoehto. Salaattipöydässä on runsas valikoima tuoreita vihanneksia, sekä proteiinipitoisia vaihtoehtoja ja leipäpöydästä tuoretta täysjyväleipää levitteineen.

Hiljalleen asiat normalisoituvat ja toimipisteemme Leppävaarassa on avoinna koko kesän!

Niin ihana fiilis ollut, kun ravintolan salista kuuluu puheen sorinaa ja nuorten kikattelua <3

Toimipisteemme Leppävaarassa on avoinna arkisin klo 9-14 ja tilauksesta järjestämme muina aikoina ruokailuja ja tilaisuuksia.
Leppävaarassa tarjolla aukioloaikoina lounassalaatteja, pasta-annoksia, kahvia, virvokkeita, jäähilejuomia ja tuoreita leivonnaisia.

Toimitamme myös kotiruokaa ja verkkokaupan tuotteita arkisin klo 10-14 välisenä aikana Suur-Leppävaaran alueella.

 

 

 

Avaamme 1.6 klo 10 Leppävaaran Miliksen ravintolasalin poikkeustoimilla.

Tapiolan urheilupuiston Milis avataan näillä näkymin heinäkuun viimeisellä viikolla ja Matinkylän urheilupuiston Milis mahdollisesti elokuussa.


Olemme tehneet tarvittavia muutoksia ja toimenpiteitä kaikkien meidän turvallisuuden varmistamiseksi.
Tänä poikkeavana aikana olemme tehneet muutoksia tuotteistoon, aukioloaikoihin ja käytänteisiin, joilla pyrimme turvaamaan toimintamme jatkuvuuden tulevaisuudessa.

Haluamme huolehtia henkilökuntamme sekä asiakkaittemme terveydestä. Ethän tule tiloihimme sairaana.


Huolehdimme hygieniasta toimipisteillä puhdistamalla tilan pintoja korostetusti. Kassapisteellä pisarasuojat suojaavat ja lattiaan olemme liimanneet tarroja muistuttamaan turvaväleistä. Asiakkaille on käytössä käsidesiautomaatit saliin tullessa.
Tarjoilemme juoma- ja ruokatuotteet, ei enää itsepalvelua.
Leppävaaran salissa on asiakaspaikkamäärät puolitettu ja istumapaikkoja löytyy 40.
Sisätiloissa oleskelu edellyttää istumapaikan. Pihalle on laitettu lisäpaikkoja.


Tutustu tuotteisiimme verkkokaupan kautta ja helpota arkeasi tilatulla kotiruokalounaalla. Leppävaaran toimipiste avoinna arkisin 8-16 ja kotiruokatoimitukset 10-14

Juhlat kotona touko-kesäkuussa

JUHLAT KOTONA 🎉

Tärkeimmät lähimmät mukana, vaikka vain muutama. Me toteutamme Teille pienet ja isot räätälöidyt menut ja pakkaamme ne mukaan.

Touko-kesäkuun menuehdotus buffeeseen
Grillattua sitrusmarinoitua parsaa
Mozzarellaa ja kirsikkatomaatteja
Keväistä pastasalaattia
Varhaisperunasalaattia

Lämminsavulohta ja tzazikia
Grillattuja kanavartaita ja aiolia

Mangovaahtoa lasissa
Hedelmäsalaattia

Tutustu valikoimaan sivustollamme http://www.milisfood.fi/kokous-ja-juhlatuotteet/ ja kysy lisää vaihtoehdoista info@milisfood.fi

 

Äitienpäiväkassi

Katkarapuröra & patonkiaMeloni-parmankinkku salaattiaBasilika marinoitua luumutomaattiaSavulohipiirakkaaMansikkaista juustokakkua
25€/hlö
Minimitilaus 2hlö


🌹🌹🌹🌹 
Kassiin samalla äidille lahjaksi mukaan laadukkaita @kukkapiste kukkia
🌺 Hortensia 30€ (sinilila, valk. tai vaalean punainen)
🌹 Ruusukulho 30€ (pun., pinkki tai valkoinen)
🌹🌹🌹🌹 


Tilaa tuotteet KE 6.5 klo 10 mennessä 
info@milisfood.fi


Nouda tuotteet Miliksestä 
LA 9.5 klo 12-14