Miten voimme auttaa?

OTA YHTEYTTÄ

MILI’S FOOD & CAFÉ

Tuotetilaukset tilauskaavaakkeella

Joukkue-ja-ryhmaruokailutilaukset

tai verkkokaupan kautta

Tuotetilaukset

Myynti ja tuotetiedustelut
info@milisfood.fi
tai puhelimitse ark. ma-pe klo 11-15
+358 045 325 6171

Monitoimipalvelu Ahlroth Oy
Y-tunnus: 2319353-8
VAT no: FI2319353-8

Laskutus:
Arvoisa laskun toimittaja. Kaikki Monitoimipalvelu Ahlroth Oy:lle osoitetut laskut tulee lähettää sähköisesti käyttäen seuraavia verkkolaskutunnuksia:
Operaattori: Helsingin OP Pankki Oyj
Välittäjän tunnus: OKOYFIHH
Verkkolaskuosoite: 003723193538
Mikäli ette pysty lähettämään laskua verkkolaskuna, pyydämme toimittamaan sen sähköpostilla osoitteeseen info@milisfood.fi.

Toimipisteemme:

Leppävaara

Warrior Arenan Jäähallin 2.krs Maantiepelto 1, 02650 ESPOO

Varattavissa kokoustila 16 hengelle.

Tapiola

Tapiolan harjoitusjäähallin 2.krs Urheilupuiston tie 3, 02200 ESPOO

Varattavissa kokoustila 20 hengelle.

Tule meille töihin

Opiskeluun ja tutkinnon suorittamiseen liittyvästä työharjoittelusta ota yhteyttä sähköpostitse.

Katso avoimet työpaikat tai lähetä avoin hakemus

info@milisfood.fi.

Avoimet työpaikat

Haemme osa-aikaisiin työsuhteisiin KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ Espoon Tapiolan ja Leppävaaran urheilupuistoissa sijaitseviin Miliksiin. Työajat olisivat ilta- ja viikonloppu painoitteisia.

Kahvilatyöntekijänä monipuolisiin tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua, kahvilamyyntiä, buffan täydennystä ja salaattien valmistusta, helppojen annosruokien valmistamista (mm. pasta-annokset, makkaraperunat) tuotteiden esille laittoa sekä osittain astiahuoltoa.  Olet mukana päivittäisessä ruuanvalmistus- ja asiakaspalvelutyössä.

Suomen kielen taito tulisi olla kiitettävä. Sinulta tulisi löytyä hygieniapassi, ja ajokortti katsotaan hyvänä lisänä. Plussaa on, jos sinulla on kokemusta kahvila- ravintola-alalta, kassan sekä keittiön puolelta, mutta sekään ei ole välttämättömyys. Opastamme kyllä tähän työhön.

Tehtävä on itsenäinen ja palkitseva urheilullisen asiakaskunnan parissa. Nautit asiakaspalvelutyöstä ja arvostat kahvilan tuotteistoa, teet ruokia rakkaudella.

Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Mili´s Food & Café on Espoossa urheilupuistojen jäähalleissa kahvila-ravintolapalveluita tuottanut vuodesta 2010 lähtien ja valmistanut ravitsevaa ja laadukasta kahvila- ja ruokatuotepalvelua. Asiakkaina meillä on ollut yrityksiä, yhdistyksiä ja yksityisiä henkilöitä. Joukkue-, turnaus- ja leiriruokailuiden, juhlien ja kahvilapalveluiden lisäksi olemme olleet osana tuottamassa isojen tapahtumien ruokailuja.
Toimipisteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien äärellä, joihin pääsee joko metrolla, junalla tai busseilla. Kaikki sijaitsevat HSL:n B-vyöhykkeellä

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön, loistavat työkaverit ja monipuoliset työtehtävät.
Heitä hakemuksesi Kahvilapäällikkömme meiliin infomilisfood@gmail.com