Ravinteikkaalla ruoalla hyviin tuloksiin

Joukkue- ja ryhmäruokailut

NUOREN URHEILIJAN RAVITSEVA RAVINTO

RAVINTEIKKAALLA RUOALLA HYVIIN TULOKSIIN

Laadukas, järkevästi koostettu ruokavalio on urheilijan terveenä pysymisen, harjoittelussa jaksamisen, kehittymisen ja kilpailuissa pärjäämisen kannalta erittäin tärkeässä roolissa.

Ruokatuotteet meillä Miliksessä on suunniteltu myös urheilijan tarpeita vaalien ja kunnioitamme tätä. Unohtamatta kuitenkaan sitä, että ruoan pitää myös näyttää ja maistua hyvältä. Ja sitä on oltava riittävästi.
Pastaa takaamaan pitkäkestoinen energian saanti. Kastikkeet ovat vähärasvaisia ja sisältävät urheilijalle hyvää proteiinia. Ruoka pyritään aina tekemään laktoosittomana ja valikoimasta löytyy gluteeniton, kasvis ja vegaani vaihtoehto. Salaattipöydässä on runsas valikoima tuoreita vihanneksia, sekä proteiinipitoisia vaihtoehtoja, leipäpöydästä tuoretta täysjyväleipää levitteineen.

Milis elää sesonkien mukaan ja haluaa näin osaltaan olla mukana tuottamassa asiakkailleen vastuullisesti ravitsevaa ja maukasta urheilijaruokaa ympäristön kuormituksen minimointi mielessä.

POIKKEUSAIKANA

Kun joukkueruokailut buffeesta tai ruokailu sisätiloissa tällä hetkellä mietityttää ja haluaisitte kuitenkin aterioida ravitsevasti ennen tai jälkeen urheilusuoritusten.

Pakkaamme salaatit ja lämpöiset ruoat joukkueelle annoksittain, toimitamme haluamaanne paikkaan. Pakettiin sisältyy servetit ja aterimet.
Älä epäröi olla yhteydessä asian kanssa, jos ruokailut mietityttävät. Pohditaan yhdessä asian toteutus info@milisfood.fi

Olemme mukana tukemassa seurojen  ja joukkueiden toimintaa tästä poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta.                                                        Tapahtumat, turnaukset ja leirit saadaan hoidettua ruokailujen osalta turvallisesti.

Kesän 2021 tapahtumia myydään ja varataan jo.

Aamupala urheilijoille

Aamupala on ehdottomasti päivän tärkein ateria.
Meidän aamupalavalikoimaa voidaan muokata tilaajan tarpeita myötäillen.
Yksi suosituimmista sisältää leipävalikoiman, leikkeleitä, vihanneksia, levitettä, puuroa, maustamatonta jogurttia, mysliä, hilloa, kahvia, teetä, mehua.

Voit myös tilata mukaan bussimatkalle joukkueelle aamupalan kuten, juotavaa jogurttia, kinkku-muna-juusto täytteinen tuore sämpylä, banaani

Urheilijabuffet

Tarjoamme herkulliset ja ravitsevat joukkue-, turnaus- ja leiriruokailut buffeesta.
Ruokanoudot/-toimitukset myös leireille, pelimatkoille ja turnauksiin.

Buffet sisältää lämpimän ruoan, salaatti- ja leipävalikoiman, juomina vesi ja maito, kahvi/tee.
Mahdollisuus proteiinipitoisempaan menuuseen pyydettäessä.
Pyrimme joustamaan ruokailuaikojen kanssa teidän pelejä myötäillen.

Joukkue- ja ryhmäruokailut ennakkotilauksesta tilauslomakkeella.

Keitto- & salaattibuffet

Buffeesta löytyy valitsemanne keitto sekä salaatti- ja leipävalikoima, juomina vesi ja maito, kahvi/tee.
Valikoimasta löytyy kattava määrä vaihtoehtoja ja vain mielikuvitus on rajana.

  • Tomaattikeittoa, Tom Kha-keittoa, lohikeittoa, lihakeittoa, kanakeittoa jne.
  • Vihersalaattia ja mansikkaista vinegretteä, vihannes cous cous salaattia, kvinoa-avokadosalaattia, cole slow varhaiskaalista, varhaisperunasalaattia, kana Caesar salaattia jne.

Välipala

Maistuisiko välipalaksi leipää, karjalanpiirakoita, leikkeleitä, vihanneksia, levitettä, marjakiisseliä, vettä ja maitoa buffeesta.
Vai haluaisitko mahdollisesti välipalapussin mukaan, jojon voimme räätälöidä ryhmänne tarpeen mukaisen valikoiman.  Yksi suosituimmista välipalapusseistamme sisältää banaanin, juotavan jogurtin sekä kinkku-juusto-muna täytteisen ruisleivän.

Joukkue- ja ryhmäruokailut

Tilauslomake / tarjouspyyntö

Joukkueruokatilaus tulisi tehdä viimeistään kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta, mutta pyrimme toteuttamaan nopeammallakin aikataululla joukkueruokailut.
Yli 50 hengen tilaisuuksissa olkaa yhteydessä viimeistään viikkoa aiemmin.

Vahvistamme AINA sähköpostitse saadun tilauksen ja tuotteiden hinnan. Pikatilaukset samalle päivälle tulee tehdä myös lomakkeella ja tämän lisäksi tulee tehdä tarkistussoitto ravintolaan tuotesaatavuuden varmistamiseksi.

Laskutettaessa lisäämme laskutuslisän 10€. Ruokailun voi maksaa myös paikan päällä käteisellä ja yleisillä pankki- ja luottokorteilla.

Täytättehän kaikki punaisella tähdellä merkityt olevat pakolliset tiedot

[wpforms id="182" title="false" description="false"]