Tule meille töihin

 

 

Katso avoimet työpaikat tai lähetä avoin hakemus info@milisfood.fi
Opiskeluun ja tutkinnon suorittamiseen liittyvästä työharjoittelusta voi kysyä info@milisfood.fi

AVOIMET TYÖPAIKAT

 

AIEMMAN TYÖKOKEMUKSEN OMAAVAA KEITTIÖTAITOISTA KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ/KOKKIA

Haemme sinua, joka motivoidut kiitollisista asiakkaista ja luot omalla reippaalla asenteellasi hyvää ilmapiiriä. Viihdyt myös kiireessä ja sinulla on taito hahmottaa muuttuvia tilanteita ja reagoida niihin positiivisesti.
Sinulla on kokemusta kahvila-ravintola-alalta.
Suomen kielen taito on oltava kiitettävä tässä työssä, englannin kieli asiakaspalvelutasoinen.

Tehtävä on monipuolinen ja palkitseva urheilullisen asiakaskunnan parissa. Toivomme, että nautit asiakaspalvelutyöstä ja arvostat kahvila -ravintolan tuotteistoa – olet kahvilan sielu.

Työvuorossa valmistat kahvilaan suolaiset vitriinituotteet, pasta- ja salaattiannokset, paistat pullat ja hoidat tuotteiden esille laittoa, sekä hoidat kahvilan tuotteiston myyntiä toimipisteissämme. Osaat tehdä keittiön puolella ruoka-annoksia ja esivalmistella kotiruokatyyppisiä ruokia.
Tämän lisäksi huolehdit kaikista niistä pienistä asioista, jotka tekevät kahvilasta sellaisen, jossa asiakkaat viihtyvät.

Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä ja kestävät toukokuulle 2019. Viikkotyöaika 37,5h/vk. Työt painottuvat ark. 13-22, Vkl 8-22 väliselle ajalle.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön, loistavat työkaverit ja monipuoliset työtehtävät. Ohjaamme ja opastamme, jotta sulaudut joukkoomme nopeasti. Työt sijoittuvat Tapiolan ja Leppävaaran toimipisteille urheilupuistoissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä (Tapiola-metro/bussi, Leppävaara-juna/bussi)

Lähetä vapaamuotoinen hakemus itsestäsi osoitteeseen info@milisfood.fi. Mielellään näemme sinusta video CV:llä.

Lisää meistä www.milisfood.fi