Ravinteikkaalla ruoalla hyviin tuloksiin

Nuoren urheilijan ravitseva ravinto

Laadukas, järkevästi koostettu ruokavalio on urheilijan terveenä pysymisen, harjoittelussa jaksamisen, kehittymisen ja kilpailuissa pärjäämisen kannalta erittäin tärkeässä roolissa.

Ruokatuotteet meillä Miliksessä on suunniteltu urheilijan tarpeita vaalien ja kunnioitamme tätä. Unohtamatta kuitenkaan sitä, että ruoan pitää myös näyttää ja maistua hyvältä. Ja sitä on oltava riittävästi.

Täysjyväpastaa takaamaan pitkäkestoinen energian saanti. Kastikkeet ovat vähärasvaisia ja sisältävät urheilijalle hyvää proteiinia. Ruoka pyritään aina tekemään laktoosittomana ja valikoimasta löytyy pastan lisäksi gluteeniton vaihtoehto. Salaattipöydässä on runsas valikoima tuoreita vihanneksia, sekä proteiinipitoisia vaihtoehtoja ja leipäpöydästä tuoretta täysjyväleipää levitteineen.

Tässä suosituimpia vaihtoehtojamme:

  • Jauheliha lasagnette L
  • 
Kiusaukset (Broiler, Lohi, Kinkku) L,G
  • 
Makaroonilaatikkoa L
  • Jauheliha-perunamuhennoslaatikko L,G
  • Curry-broilerikastiketta (kermaisena tai tomaattisena riisillä, pastalla tai perunamuhennoksella) L,G
  • Bolognese riisillä, pastalla tai perunamuhennoksella (vähärasvaista nautaa) L,G

Pastakupit ja annoksittain oleva valikoima

Teemme joukkueille pastakupit, annossalaatit ja ruoka-annokset helpottamaan ruokailuja treenien yhteydessä tai urheilumatkoille mukaan. Ruokailet kun teille sopii. Joukkueille tuotteet pakataan thermolaatikkoon tarvittaessa, jotta taataan oikea lämpötila ja säilyvyys.

Tarvittaessa toimitamme annokset teille paikan päälle. Kysy vaihtoehtoja ja mahdollisuutta.

Välipalapussit joukkueille mukaan pelimatkoille

Kahvilan tuotevalikoimaan on lisäksi lisätty erilaisia välipaloja ja ruoka-annoksia täyttämään jo aiempaa valikoimaa urheilijoille.
Välipalat pakataan omiin pusseihin ja pussit vielä kylmälaatikkoon, jotta tuotteiden säilyvyys taataan pelimatkalla.