Miliksen tarina

Miliksen tarina käynnistyi jo -90 luvun alkupuolella ajatuksen asteella ja kehittyi kokemuksien myötä.
Ajatus jalostui vuosien aikana kahden jääkiekkoa pelaavan pojan äidin tarpeesta saada urheilupaikoista laadukasta ja ravitsevaa ruokaa ennen, sekä jälkeen suoritusten. Unohtamatta myöskään laadukkaita kahvilapalveluita, joita jäähallien käyttäjät arvostavat ja käyttävät vapaa-aikanaan.

Nuoruudessa työskentelin isoäitini Erman alaisuudessa Helsingin ja Tikkurilan jäähallien kahvila-ravintoloissa ja tutustuin jo tällöin jääurheilijoiden tarpeisiin. Myöhemmin sitten opiskeluiden jälkeen olin ison kotimaisen yrityksen keittiömestarina sekä myynti- ja ravintolapäällikkönä.
Toimin Helsingin tapahtuma- ja kauppakeskus ravintoloissa kehitellen niiden toimintaa ja tuotteistoa. Näiden lisäksi kuuluin urheilukeskusten konseptityöryhmään, jossa kehittelimme ruokalistoja urheilijoille.
Vapaa-ajat kuluivat poikia kuljettaen pitkin Suomea eri jäähalleille peleihin ja turnauksiin.

Vuonna 2009 Leppävaaraan valmistuneeseen jäähalliin haettiin yrittäjää luomaan uudenlainen palvelumalli hallin käyttäjille.
Innostuin, ja aloitimme rakentamaan sitä, mitä Milis tänä päivänä on, Espoon urheilukeskuksissa kahvila-ravintolapalveluiden tuottajana.
Mallia on rakennettu useiden urheiluseurojen ja joukkueiden vanhempien kanssa yhdessä kausittain käyttäjien tarpeet huomioiden.

Vastuullisena yrityksenä Milis kantaa kortensa kekoon alan työvoiman kehittymisessä tehden mm. yhteistyötä alan oppilaitosten kanssa. Milis omalta osaltaan kasvattaa ja kouluttaa espoolaisia nuoria työelämään sekä kahvila-/ravintola-alan saloihin.
Toimimme vastuullisesti ja huolehdimme nuorten urheilijoiden ravitsemuksesta, henkilökunnastamme, ympäristöstä ja taloudesta.
Yrityksen arvokkaimmat arvot laatu, tuoteturvallisuus ja asiakaslähtöisyys näkyvät päivittäisessä toiminnassamme.

Haluamme kehittyä, nauttia ja tehdä kanssanne yhteistyötä nuorten parissa.
Nykäse hihasta tai pirauta, jos sinulla on ideoita Miliksen tuotteistoon.

Marica