Miliksen tarina

Miliksen tarina käynnistyi jo -90 luvun alkupuolella ajatuksen asteella ja kehittyi kokemuksien myötä.
Ajatus jalostui vuosien aikana neljän jääkiekkoa pelaavan pojan perheen äidin tarpeesta saada urheilupaikoista laadukasta ja ravitsevaa ruokaa ennen, sekä jälkeen suoritusten. Unohtamatta myöskään laadukkaita kahvilapalveluita, joita jäähallien käyttäjät arvostavat ja käyttävät vapaa-aikanaan.

Nuoruudessa tuli työskenneltyä Helsingin ja Tikkurilan jäähallien kahvila-ravintoloissa ja tutustuttua jääurheilijoiden tarpeisiin. Työskentelin myöhemmin ison yrityksen keittiömestarina sekä myynti- ja ravintolapäällikkönä Helsingin arvostetuissa ravintoloissa kehitellen niiden toimintaa ja tuotteistoa. Vapaa-ajat kuluivat lapsia kuljettaen pitkin Suomea eri jäähalleille peleihin ja turnauksiin.

Vuonna 2009 Leppävaaraan valmistuneeseen jäähalliin haettiin yrittäjää luomaan uudenlainen palvelumalli hallin käyttäjille.
Innostuin, ja aloitimme rakentamaan sitä, mitä Milis tänä päivänä on, Espoon urheilukeskuksissa kahvila-ravintolapalveluiden tuottaja.
Mallia on rakennettu useiden urheiluseurojen ja joukkueiden vanhempien kanssa yhdessä kausittain käyttäjien tarpeet huomioiden.

Vastuullisena yrityksenä Milis kantaa kortensa kekoon alan työvoiman kehittymisessä tehden mm. yhteistyötä alan oppilaitosten kanssa. Milis omalta osaltaan kasvattaa ja kouluttaa espoolaisia nuoria työelämään sekä kahvila-/ravintola-alan saloihin.
Toimimme vastuullisesti ja huolehdimme nuorten urheilijoiden ravitsemuksesta, henkilökunnastamme, ympäristöstä ja taloudesta.
Yrityksen arvokkaimmat arvot laatu, tuoteturvallisuus ja asiakaslähtöisyys näkyvät päivittäisessä toiminnassamme.

Haluamme kehittyä, nauttia ja tehdä kanssanne yhteistyötä nuorten parissa.

Milis