Leppävaara, Tapiola
Ravinteikkaalla ruoalla hyviin tuloksiin!

Joukkue- ja leiriruokailut

Laadukas, järkevästi koostettu ruokavalio on urheilijan terveenä pysymisen, harjoittelussa jaksamisen, kehittymisen ja kilpailuissa pärjäämisen kannalta erittäin tärkeässä roolissa.

Mili's palvelee:

Verkkokaupasta

Helpota arkeasi ja tilaa maittavat valmiit kotiruoat Miliksen verkkokaupasta.

verkkokaupasta kotiruokaa

Deli ja Bistro tuotteet

Leppävaaran urheilupuiston toimipisteeltä Miliksen maukkaita annoksia arkisin meillä ruokaillen, noudettuna  tai kotiovellesi toimitettuna.

Joukkue- ja leiriruokailut

Herkulliset ja ravitsevat joukkue-, turnaus- ja leiriruokailut buffeesta tai annoksittain pakattuna.

Mili´s Café

Laaja valikoima kahvilatuotteita ja ruoka-annoksia seitsemän päivää viikossa.
Tuoreet leivonnaiset, erikoiskahvit ja salaattiannokset.

Kotiruokaa ja juhlatuotteita:

Maukasta Miliksen kotiruokaa verkkokaupasta

MILI’S FOOD & CAFÉ

Leppävaaran jäähallin Warrior Areenan sekä Tapiolan harjoitusjäähallin yhteydessä toimiva kahvila-ravintola tarjoaa monipuolisia palveluita jäähallien ja urheilupuistojen käyttäjille, ulkoilijoille sekä muille hyvän ruoan ja palvelun arvostaville asiakkaille.

Meille sydämen asia on huomioida urheilijan ravitseva ruokavalio, joka on laadukas, järkevästi koostettu ja joka on terveenä pysymisen, harjoittelussa jaksamisen, kehittymisen ja kilpailussa pärjäämisen kannalta erittäin tärkeässä roolissa.
Meiltä löytyy urheilijalle ravitsevat lämpimät annokset ja välipalat ajasta riippumatta nopeallakin palvelulla.

Mili`s Food & Café:sta löytyy paikan päältä kattava tarjonta kahvila- ja ruokatuotteita, jotka edustavat asiakkaittemme toiveiden mukaista valikoimaa.

Herkulliset salaatti-, pasta- ja keittoannokset ulkoilu- ja urheilusuorituksen jälkeen takaavat hyvän olon ja hyvän palautumisen. Meiltä löytyy myös muita tuotteita lämpöisen ruoan kaipaaville.

Itse leivottujen munkkien tai korvapuustien kera maistuu kaakao tai erikoiskahvit.
 Lisäksi valikoima makeita leivonnaisia nautittavaksi. Voit toki ostaa leivonnaisia myös kotiin vietäväksi. Makean nälkään löytyy myös suppea valikoima kotimaisia makeisia.

Vitriinivalikoimassa täytettyjä leipiä ja muita suolaisia leivonnaisia. Mehuja, urheilu- ja virvoitusjuomia, sekä erilaisia ravitsevia välipaloja, kuten proteiinituotteet ja pähkinäsekoitukset.

Ryhmäruokailujen tilaukset ennakkoon lyhyelläkin varoitusajalla sivulta Joukkue- ja Ryhmäruokailut.

Voit myös tilata kokouksiin tai juhliin suolaiset ja makeat leivonnaiset sekä buffettarjottavat sivulta Kokous ja Juhlatuotteet .

Leppävaarassa arkisin runsas salaattibuffet ja pääruoat keittiöstä. Maittavat salaatti- keitto sekä ruoka-annokset meillä nauttien, take awaynä tai Foodorora:n kautta.
Kotiruokalounas ja Takeaway

Tapiolan ja Leppävaaran toimipisteiden aukioloaikoina valikoima salaatti-, keitto- ja ruoka-annoksia. Tutustu täältä tarjontaan
Miliksen menu

Nyt voit tilata menumme tuotteita myös Foodorasta!

Toimipisteet ja kokoustilat:

Leppävaara

Warrior Arenan Jäähallin 2.krs Maantiepelto 1, 02650 ESPOO

Varattavissa kokoustila 16 hengelle.

Tapiola

Tapiolan harjoitusjäähallin 2.krs
Urheilupuiston tie 3, 02200 ESPOO

Ravinteikkaalla ruoalla
hyviin tuloksiin

Ajankohtaista

Antoisa yhteistyöhanke päätökseen

Antoisa yhteistyöhanke päätökseen Laurean hanketiimin, Forum Viriumin, Clonetin, Hukan, pilottiravintoloiden sekä Miliksen henkilökunnan kanssa tuotti Mission Zero Foodprint -työkirjan RAVINTOLAT HIILIJALANJÄLJILLÄ. Työkirja käsittelee ruoan hiilijalanjälkeä,

Jatka lukemista »

Tervetuloa syömään hyvin!